Egyedi méretre gyártott matracok, felár nélkül

Rendelj egyedi méretű matracot a Matracdepónál, és ne fizess többet!

Az egyedi méretre gyártás lépései

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel bevezettük üzleteinkben az egyedi méretre gyártott matracok készítését és értékesítését is.

Ha most éppen nem akarsz nálunk új ágykeretet vásárolni és megtartanád a régit, vagy máshol választottad ki az újat – amibe esetleg nem standard méretű matrac kell – ne ess kétségbe. Gondoltunk rád is!

1) Mérd le az ágykereted!

Az egyedi méretre gyártáshoz létfontosságú tudnunk, hogy hová kerül majd a matrac.

Először is mérd meg az ágykeret belső méreteit. Fontos a szélesség, a hosszúság és esetleg a mélység, ami az ágykeret felső széle és az ágyrács között van. Ezeket írd fel magadnak, mert szükségünk lesz a pontos számokra.

2) Nézd meg az ágyrácsodat!

Ezután jegyezd meg, hogy milyen ágyrács van a jelenlegi ágykeretedben (pl.: fix fa borda, farugós ágyrács, esetleg motoros mozgatható, stb) mert ez fontos lesz majd az üzletben, amikor matracot választasz.

Ha nem tudod pontosan, akkor fotózd le és mutasd meg szaküzleteinkben kollégáinknak.

3) Válaszd ki a megfelelő matracot!

Ezek után nincs is más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő komfortérzetű matracot.

Nyugodtan böngészhetsz webshopunkban is a matracok között, de akkor jársz a legjobban, ha beugrasz valamelyik üzletünkbe és kipróbálsz néhány matracot.

FONTOS: Nézelődés előtt ne felejtsd el közölni kollégánkkal, hogy milyen ágyrácsod van otthon, mert így kipróbálás során lehetőleg ahhoz hasonlóra helyezi majd az ágybetéteket, hogy a komfortérzet is hasonló legyen, mint amit otthon tapasztalsz majd.

Ha megtaláltad a megfelelő ágybetétet, add meg a pontos méreteket. Felárat 200 cm hosszúságig nem kell fizetned, csak a következő standard méret árát.

Például: Ha neked egy 175×195-ös matracra lenne szükséged, akkor a 180×200 cm-es árát kell kifizetned.

Természetesen van lehetőség “extra méret” (210-220 cm hossz) rendelésére is, ebben az esetben azonban a felületarányos 10% vagy 20% felárat kell majd fizetned.

A szállítási idő az egyedi méretre gyártott matracok esetében is igen rövid, mindössze 2-3 hét. Az egyedi méretekben legyártott kész matracodat a hozzád legközelebbi Matracdepó üzletben veheted át.

Egyedi méretű matrac: A Matracdepó külön tájékoztatja a vásárlót, hogy ha egyedi méretű matracot rendel, akkor köteles előleget fizetni. A Matracdepó külön felhívja a vásárló figyelmét arra, hogy ha a vásárló az előleget megfizette (eltérően az általános szabályoktól), azt követően az elállás jogát nem gyakorolhatja, tekintettel arra, hogy a Matracdepó gyártásba adta a matracot, és az egyedi méret miatt az adott matracot más vevő részére nem lehet értékesíteni. Matracdepó külön figyelmezteti a vásárlót, hogy jelen szabályt figyelembe véve rendelje meg az egyedi méretű matracot.

Alulírott Vevő az aláírásommal igazolom, hogy a vásárlást megelőzően a Matracdepó Kft. alkalmazottja a Vásárlói Tájékoztatót és a Használati Útmutatót átadta részemre és azokat elolvastam, vagy azokat www.matracdepo.hu weboldalon a vásárlást megelőzően elolvastam, vagy az üzletben kihelyezett óriás plakátokon a vásárlást megelőzően elolvastam, annak tartalmát megismertem, és annak tudtában döntöttem a vásárlásról.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!