Egyedi méretre gyártott matracok, felár nélkül

Rendelj egyedi méretű matracot a Matracdepónál, és ne fizess többet!

NEM TALÁLTÁL MEGFELELŐ MÉRETŰ MATRACOT? MEGOLDJUK!

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel bevezettük üzleteinkben az egyedi méretre gyártott matracok készítését és értékesítését is.

Ha most éppen nem akarsz nálunk új ágykeretet vásárolni és megtartanád régit, vagy máshol választottad ki az újat – amibe esetleg nem standard méretű matrac kell – ne ess kétségbe. Gondoltunk rád is!

Először is, mérd meg az ágykeret belső méreteit. Fontos a szélesség, a hosszúság és esetleg a mélység, ami az ágykeret felső széle és az ágyrács között van.

Jegyezd meg, hogy milyen ágyrács van a jelenlegi ágykeretedben (fix fa borda, farugós ágyrács, esetleg motoros mozgatható, stb) mert ez fontos lesz majd az üzletben, amikor matracot választasz.

Ezek után nincs is más dolgod, mint eljönni valamelyik üzletünkbe, kipróbálni néhány matracot, és kiválasztani a neked megfelelőt. Nézelődés előtt ne felejtsd el közölni kollégánkkal, hogy milyen ágyrácsod van otthon, mert így kipróbálás során lehetőleg ahhoz hasonlóra helyezi majd az ágybetéteket.

Ha megtaláltad a megfelelő ágybetétet, add meg a pontos méreteket. Felárat 200 cm hosszúságig nem kell fizetned, csak a következő standard méret árát.

Például: Ha neked egy 175×195-ös matracra lenne szükséged, akkor a 180×200 cm-es árát kell kifizetned.

Természetesen van lehetőség “extra méret” (210-220 cm hossz) rendelésére is, ebben az esetben azonban a felületarányos 10% vagy 20% felárat kell majd fizetned.

A szállítási idő az egyedi méretre gyártott matracok esetében is igen rövid, mindössze 2-3 hét. Az egyedi méretekben legyártott kész matracodat a hozzád legközelebbi Matracdepó üzletben veheted át.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!