SAJTÓKÖZLEMÉNY

BEFEJEZŐDÖTT A MATRACDEPO KFT. RUGALMAS FOGLALKOZTATÁST ELŐSEGÍTŐ PROJEKTJE

Sikeres megvalósult a „Rugalmas foglalkoztatás megvalósítása a Matracdepó Kft-nél” című fejlesztés, amelynek összes költsége 14,9 millió forint. A projekt keretében két fő új munkavállaló is felvételre került, amely igazán nem elhanyagolható tény munka-erőpiaci szempontból.

A Matracdepó Kft. fő profilja ágybetétek, ágykeretek, ágymatracok, textilbőr és fából készült bútorok, kiegészítők árusítása. A vállalkozás első üzlete 2001-ben Nyíregyházán, második üzlet 2002-ben, Miskolcon nyílt meg.

A GINOP-5.3.2-16-2016-00479 azonosító számú projekt elsődleges célja a vállalati munkaszervezési kultúra javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A fejlesztés eredményeként eszközbeszerzés, a rugalmas foglalkoztatást elősegítő komplex intézkedések valósultak meg, mint pl. vezetői coaching, műhelytalálkozók, képzések. 2 munkakör került átalakításra: a kereskedelmi asszisztens, és az eladó munkakörök átalakítása hagyományos foglalkoztatásról (heti 40 órás általános munkarend) munkaidőkeretre.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 23 darab munkahelyet tud megőrizni, és tovább 2 darab új munkahelyet teremtett, amely igazán nem elhanyagolható tény munka-erőpiaci szempontból Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében.

  • Kedvezményezett neve: MATRACDEPÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás megvalósítása a Matracdepó Kft-nél
  • Szerződött támogatás összege: 14 804 253 Ft
  • Támogatás mértéke (%-ban): 100%
  • Projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.05.26.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00479