Most minden ágykeretre 25% kedvezményt adunk!

matracdepó mikulás

Most érdemes új ágykeretet venned.


Ha októberben vásárolsz ágykeretet bármelyik Matracdepó üzletben, akkor azt most 25%-kal olcsóbban viheted haza (és még minimális vásárlási érték sincs).

Az ajánlatunk szokás szerint nem a készlet erejéig érvényes, hiszen ha az általad választott termékből éppen nincs készleten, akkor meg is rendelheted azt – szintén a kedvezményes áron.

Mindenféle modellre.


Októberi ajánlatunk az összes modellre vonatkozik. Nem számít, hogy egy ultramodern textilbőr ágykeretre vágysz, vagy éppen a klasszikus fa ágykeretekért vagy oda… a kedvezmény mindenképpen jár Neked.

Ha például a képen is látható Sabina textilbőr ágykeretet vinnéd haza 180 x 200-as méretben, akkor a szokásos 104.900 Ft helyett most 78.675 Ft-ért lehet a Tiéd.


Sabina ágykeret
matracdepó nyíregyháza

Menj biztosra, próbálj vásárlás előtt.


Szaküzlet révén mai napig hiszünk abban, hogy a fizikai üzletek jelenléte igenis fontos, ezért az országban már 10 városban, 12 szaküzlettel állunk rendelkezésedre.

Ágykeretek vásárlásánál nem életbevágó, egy új matrac vagy párna kiválasztásánál viszont mindig is azt vallottuk: próbáld ki, mielőtt megveszed!

Az októberi akciónkat bármely üzletünkben igénybe veheted, és tényleg nincs más dolgod, mint bemenni, (próbálni) és a kedvezményes áron vásárolni.

Üzleteink listáját itt találod.

*Az akció 2018. október 1.-31. között vehető igénybe és bármely ágykeretre érvényes. Más kuponnal vagy akcióval nem vonható össze.