Miért várnál az akciókra, ha magadnak is csinálhatsz?

Vásárolj akár 20% kedvezménnyel a Matracdepónál!


Ezeket a kedvezményeket veheted igénybe


Házhozszállítás hozzájárulás

10% kedvezmény

Közel laksz vagy messze, a földszinten vagy a tizediken? Nem számít! Minél többet költesz nálunk, annál többet engedünk Neked, és nem lesz probléma kifizetni a tehertaxit. Ha pedig saját járművel, vagy a haverral meg tudod oldani, 10% a zsebedben marad!


Nekem ráér! Türelem és előrelátás

10% kedvezmény

Minden üzletünkben jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, de ennek finanszírozása nem könnyű feladat. Éppen ezért, ha vársz a kívánt termékre 2-4 hetet, még 10%-ot elengedünk Neked! Így akár több tízezer forintot is spórolhatsz!

Csak ez kell! Bemutató darabokra

X% kedvezmény

A bemutató ágykereteinket folyamatosan kiárusítjuk, így amennyiben egy ilyen termék tetszik meg neked, annak árából további kedvezményt is adunk (részletekről az üzleteinkben tájékozódhatsz). Ne aggódj, a bemutató darabokra is az előírt garanciát vállaljuk!

Így veheted igénybe a kedvezményeket


Igényeld a kedvezményt az oldal tetején található mezők kitöltésével. Kérjük azt is válaszd ki, melyik üzletünkben szeretnéd felhasználni a kedvezményt.

Gyere be a kiválasztott üzletünkbe és tudasd az értékesítő kollégáinkkal, hogy Te már igényelted a kedvezményt. Ők megkeresik a neved és email címed a rendszerben, és máris a kedvezményes áron vásárolhatsz. Ennyi az egész!

Vásárolj most nálunk és spórolj meg akár Ft-ot!

Ők már éltek a lehetőséggel


“Nagyon örültem amikor rátaláltam erre az akcióra. Pont kapóra jött, mert a 20% kedvezményt felhasználva a matrac és az ágykeret mellé még két memóriahabos párnára is futotta! Sosem aludtam még ilyen jól, mint az új matracon!”

Szűcs László – Nyíregyháza

“A párommal nemrég költöztünk, és az ágyat is le kellett cserélnünk. Először a legolcsóbb megoldást kerestük, de aztán ráakadtunk a matracdepóra. A 25%-os kuponnal nagyon jó áron vettünk egy szuper ágyat, amit még évekig tudunk majd használni.”

Horváth Gréta – Győr

“Már sok üzletet felkerestünk, de igazi szakmai segítséget csak itt kaptunk. Mivel már máshol is sok mindent hallottunk a matracokról és ágyakról, leteszteltük az eladó hölgyet, és a tudása meggyőzött minket. Megfogadtuk a tanácsait és segített is a döntéshozásban. Köszönjük!”

Székely Gabriella – Budapest

“A munkahelyem miatt napokon belül költöznünk kellett, ezért gyorsan akartunk új ágyat vásárolni. Megtaláltuk ezt a 25%-os akciót a neten és délután benéztünk az üzletbe… este már az új ágyunkon aludtunk! Nagyon segítőkész és rugalmas üzlet! Köszönjük!”

Papp Ferenc – Miskolc

© 2016 Matracdepó Kft. I Minden jog fenntartva!