Mi az a hideghab?

A hideghab egy újgenerációs hab, mely a régi, jól bevált matracgyártási alapanyag – a szivacs – tökéletesebb, továbbfejlesztett változata.

A forradalmasított gyártástechnológiából és a különleges szerkezetből adódóan a hideghab matracok kiemelkedően rugalmasak, és a szokásosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek. Ennek köszönhetően a fekvőfelületen a nyomáseloszlás éppen optimális.

A hideghab remek energiaelnyelő képességgel rendelkezik, mivel összenyomás során jóval kevesebb energiát nyel el, mint klasszikus társai. Ez az optimalizált nyomáseloszlás az oka annak, hogy a hideghab napjaink egyik legkedveltebb és legtartósabb matrac alapanyagai közé tartozik.

A matracok gyártása során különböző profilokkal és eltérő keménységű hideghabbal hoznak létre ortopéd zónákat, hogy a nehezebb terhelési pontokon még tökéletesebb és stabilabb legyen a test vonalának követése és alátámasztása.

A hideghab ágybetétek bármilyen testhelyzetben fekvőnek ajánlottak, mivel minden apró mozdulatra reagálnak. Általában 5-7 zónás kivitelben kaphatóak, és egyaránt használhatóak fix és mozgatható ágyrácsokon is.

Az általunk forgalmazott hideghab matracokat itt találod meg!