Az olcsóbb féláron…

Novemberben bármelyik két termék vásárlása esetén az olcsóbbat 50% kedvezménnyel viheted haza.
matracdepó mikulás

Vásárolj többet, fizess kevesebbet.


Novemberben ismét visszatér egyik legkedveltebb akciónk, így ha egy vásárlás alkalmával 2 (vagy több) terméket is vennél, akkor az olcsóbbat most féláron viheted haza.

Az ajánlatunk szokás szerint nem a készlet erejéig érvényes, hiszen ha az általad választott termékből éppen nincs készleten, akkor meg is rendelheted azt – szintén a kedvezményes áron.

Kombináld a termékeket, spórolj tízezreket.


Legjobban akkor jársz, ha most vásárolsz ágybetétet és ágykeretet is, így az olcsóbbat féláron kapod… ez minimum több tízezer forintos kedvezményt jelent.

Ha például a képen látható Sabina textilbőr ágykeretünket viszed haza egy Samos AV matraccal (180×200-as méretben), akkor 54.950 Ft-ot spórolhatsz!


Sabina ágykeret
matracdepó nyíregyháza

Menj biztosra, próbálj vásárlás előtt.


Szaküzlet révén mai napig hiszünk abban, hogy az üzletek jelenléte igenis fontos, ezért az országban már 10 városban, 12 szaküzlettel állunk rendelkezésedre.

Ágykeretek vásárlásánál nem életbevágó, egy új matrac vagy párna kiválasztásánál viszont mindig is azt vallottuk: próbáld ki, mielőtt megveszed!

A novemberi akciónkat bármely üzletünkben igénybe veheted, és tényleg nincs más dolgod, mint bemenni, (próbálni) és a kedvezményes áron vásárolni.

Üzleteink listáját itt találod.

*Az akció 2018. november 1-30. között vehető igénybe és bármely két termékre érvényes. Más kuponnal vagy akcióval nem vonható össze.