Párban nyerő, párban olcsóbb…


Júliusban két azonos termék vásárlása esetén a másodikat féláron viheted haza!

matracdepó mikulás

Vásárolj kettőt, fizess másfelet.


Nem, nem a matek tudásunk mondott csődöt… egyszerűen csak szeretünk akciózni.

Így hát ha most egy vásárlás alkalmával 2 ugyanolyan (típusban és méretben is megegyező) terméket vásárolsz, akkor a másodikat féláron viheted haza.

Az ajánlat minden termékre vonatkozik (matracok, ágykeretek, paplanok, párnák, stb).

“NEM a készlet erejéig”


Az ajánlatunk szokás szerint nem a készlet erejéig érvényes, hiszen ha az általad választott termékből éppen nincs készleten, akkor meg is rendelheted azt – szintén a kedvezményes áron!

Az igénybevétel egyetlen feltétele, hogy július 31-ig add le a rendelésed, így nem számít mikor veszed át a termékeket, a kedvezményes árat kell majd kifizetned.


Sabina ágykeret
matracdepó nyíregyháza

Menj biztosra, próbáld ki vásárlás előtt.


Szaküzlet révén mai napig hiszünk abban, hogy a fizikai üzletek jelenléte igenis fontos, ezért az országban már 10 városban, 11 szaküzlettel állunk rendelkezésedre.

Ágykeretek vagy kiegészítő termékek esetében nem létfontosságú, de egy új matrac vagy párna kiválasztásánál mindig is azt vallottuk: próbáld ki, mielőtt megveszed!

A júliusi akciónkat bármely üzletünkben igénybe veheted, és tényleg nincs más dolgod, mint bemenni, (próbálni) és a kedvezményes áron vásárolni.

Üzleteink listáját itt találod.

*Az akció 2017. július 1.-31. között vehető igénybe és bármely termékre érvényes. Más kuponnal vagy akcióval nem vonható össze.